Behandelingen

Behandelingen

Snel, correct en voor altijd

Controle en preventie
Controle en preventie

“Voorkomen is beter dan genezen”. Tijdens een algemene controle afspraak evalueren wij uw gebit. We controleren de bestaande vullingen. We evalueren de gezondheid van uw tanden en tandvlees.

Kindertandheelkunde
Kindertandheelkunde

Van peuters tot tieners, een goed onderhoud van de tanden is de basis van een gezond gebit. Daarom is al vanaf de melktanden een regelmatige controle en eventueel behandeling nodig. Want zij zorgen voor een goede vorming van het definitieve gebit.

Restauratie
Restauratie

Wanneer een stukje tand moet vervangen worden door een breuk of cariës zal dit indien mogelijk uitgevoerd worden met directe tandkleurige vulmaterialen.

Parodontologie
Parodontologie

Tandvleesontsteking is de meest voorkomende vorm van onsteking in het menselijke lichaam. Ze wordt gekenmerkt door bloedend tandvlees dat rood en gezwollen kan zijn.

Endodontie
Endodontie

Bij een wortelkanaalbehandeling zal uw tandarts uw tand onder verdoving openmaken. Bacteriën en zenuwresten die zich in het wortelkanaal bevinden worden verwijderd.

Kroon een brugwerk
Kroon en brugwerk

Bij uitgebreid tandverlies of bij het vervangen van oude kronen kunnen meer uitgebreide restauraties met porselein kroon- en brugwerk nodig zijn. De nieuwste materialen vandaag beschikbaar stellen ons in staat om metaalvrij te werken bij de meeste behandelingen.

Prothese
Prothese

Een prothese of kunstgebit blijft voor veel patiënten een oplossing om de glimlach terug te herstellen. In verschillende stappen zullen hierbij de verloren tanden hersteld worden met een uitneembare oplossing.

Bleaching
Bleaching

Door gebruik van verkleurende producten als koffie, thee, rode wijn of door het roken kunnen onze tanden verkleuren. Een bleachbehandeling is, indien correct uitgevoerd, een veilige behandeling om een natuurlijke witte tandkleur te verkrijgen.

Logo white

Snel, correct en voor altijd.

NEEM CONTACT OP